[et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»section-1″ _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row use_custom_width=»on» width_unit=»off» custom_width_percent=»100%» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»3″ bg_img_1=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-09_lr.jpg.jpg» custom_css_main_1=»height: 100vh» _builder_version=»3.0.89″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» custom_css_main_element=»height: 100%;»][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-09_lr.jpg.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on» custom_css_main=»height: 100vh»][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_lr-04-e1511793875510.png» _builder_version=»3.0.89″ max_width=»32%» module_alignment=»left»][/et_pb_image][et_pb_text background_layout=»dark» _builder_version=»3.0.89″ text_font=»||||||||» header_font=»||||||||» max_width=»70%» max_width_last_edited=»on|desktop» module_alignment=»left»]

Smaken av Gudbrandsdalen

Hemmeligheten bak et godt flatbrød? Godt håndverk. Bare spør en godt vant døl. Gjennom hundrevis av år har bakstekonene i Gudbrandsdalens mange eldhus eltet fram den perfekte smaken av takkestekt brød. På Øyens hjemmebakeri er vi stolte av å føre arven videre med bestemor sine oppskrifter.

Og gudbrandsdølene? De sier at det er akkurat slik hjemmebakst skal smake.

Beste hilsen bakstekonene Kari og Elisabeth

Lyst på en smakebit?[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=»3.0.89″]<div class="btn btn-white"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a href="#Produkter"><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>PRODUKTER</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div class="btn btn-white" style="margin: 2%;"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a href="#Utsalgssteder"><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>UTSALG</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div class="btn btn-white"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a href="#Om_oss"><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>OM OSS</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div style="margin-left:2%" class="btn btn-white"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a href="#Oppskrift"><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>HEMMELIGHET</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div>[/et_pb_code][et_pb_button button_url=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/nettbutikk» button_text=»Gå til nettbutikken» _builder_version=»3.0.89″ button_alignment=»left» custom_button=»on» button_font=»||||||||» button_bg_color=»#ffffff» button_text_color=»#AA3721″ button_border_width=»0px»][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Produkter» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″ text_font=»||||||||» max_width=»60%» max_width_last_edited=»on|desktop» custom_css_main_element=»margin:auto;»]

Produkter

Hemmeligheten bak god bakst? Helhjerta håndverk. Hos Øyens hjemmebakeri håndkjevler vi deigene, og veier  og pakker all bakst for hånd. Fordi smaken blir best slik.

[/et_pb_text][et_pb_code module_class=»btnContainer» _builder_version=»3.0.89″ text_orientation=»center»]<div id="btnFlatbrød" class="btn btn-red" onclick="switchProduct('Flatbrød', this);"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>FLATBRØD</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div id="btnLefse" class="btn btn-red" onclick="switchProduct('Lefse', this);"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>LEFSE</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div id="btnFettbrød" class="btn btn-red" onclick="switchProduct('Fettbrød', this);"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>FETTBRØD</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div id="btnErtebrød" class="btn btn-red" onclick="switchProduct('Ertebrød', this);"><!– [et_pb_line_break_holder] –><a><!– [et_pb_line_break_holder] –><h3>ERTEBRØD</h3><!– [et_pb_line_break_holder] –></a><!– [et_pb_line_break_holder] –></div>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Flatbrød» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px»][et_pb_row make_fullwidth=»on» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» bg_img_2=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-32_lr.jpg-e1524739778208.jpg» background_position_2=»center» background_repeat_2=»no-repeat» background_blend_2=»normal» padding_1_last_edited=»on|desktop» module_class_2=»slider__image» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.0.47″ padding_last_edited=»on|desktop» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_hr-03.png» _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Flatbrød

Hvordan foretrekker du flatbrødet ditt? Godt stekt? Tykt eller tynt? Vi steker flatbrødet akkurat slik du vil ha det, men den viktigste ingrediensen er alltid den samme: Grovt mjøl som gir smaken og bakstefarga som gjør hvert flatbrød unikt.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-32_lr.jpg-e1524739778208.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on» background_position=»center» background_repeat=»no-repeat» background_blend=»normal» module_class=»slider__image»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Lefse» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px»][et_pb_row make_fullwidth=»on» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» bg_img_2=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-30_lr.jpg.jpg» padding_1_last_edited=»on|desktop» module_class_2=»slider__image» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.0.47″ padding_last_edited=»on|desktop» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_hr-03.png» _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Lefse

Tunga beint i munnen nå: Deig bakt på potetflak. Høy temperatur. Stor takke.

Vær så godt, smak vår fløyelsesmyke lefse – pakka i klede for å holde på fuktigheten ved avkjøling.

Bedre bakst skal du jobbe hardt for.

Her er oppskrifta!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-30_lr.jpg.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»slider__image»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Fettbrød» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px»][et_pb_row make_fullwidth=»on» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» bg_img_2=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-14_lr.jpg.jpg» padding_1_last_edited=»on|desktop» module_class_2=»slider__image» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.0.47″ padding_last_edited=»on|desktop» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_hr-03.png» _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Fettbrød

Mye godt smør, smult og sukker gjør hver hvert eneste fettbrød fra Kvam og Gudbrandsdalen til noe helt for seg selv.

Deigen blir laget et døgn før bakstinga, og hvert enkelt fettbrød blir stukket ut for hånd. Kjenner du smaken av det lille ekstra?

Fettbrød og kaffe er en klassiker, vår personlige favoritt er å toppe nytelsen med piska krem og multer.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-14_lr.jpg.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»slider__image»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Ertebrød» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px»][et_pb_row make_fullwidth=»on» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» bg_img_2=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-19_lr.jpg.jpg» padding_1_last_edited=»on|desktop» module_class_2=»slider__image» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.0.47″ padding_last_edited=»on|desktop» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_hr-03.png» _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Ertebrød

Det skal ei hard nøtt til for å lage gode ertebrød. Deigen av gule erter har lavt innhold av gluten, og må derfor holdes varm under hele prosessen for at den skal bindes godt sammen. Belønningen? En smak og konsistens som virkelig erter smaksløkene.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-19_lr.jpg.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»slider__image»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Utsalgssteder» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Utsalgssteder

Baksten fra Øyen får du tak i på noen utvalgte butikker og spesialbutikker rundt om i Gudbrandsdalen. Aller ferskest er baksten på utsalget i hjemmebakeriet vårt i Vinstra midt i Gudbrandsdalen – se gjerne innom på vei til fjell eller fjord, bygd eller by.

Ønsker du å servere hjemmebakst til egne gjester eller kunder? Vi distribuerer fersk bakst til dagligvarebutikker over hele Østlandet – og samarbeider med Gudbrandsdalsmat for distribusjon til hoteller, serveringssteder og spesialbutikker over hele Norge. Vel bekomme!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Kart» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px»][et_pb_row make_fullwidth=»on» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» module_id_1=»map_div» module_id_2=»map_info» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_id=»map_div»][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_id=»map_info»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Om_oss» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Om oss

To driftige søstre, bestemor sine oppskrifter og håndkjevlet hjemmebakst det går gjetord om er ingrediensene i Øyens Hjemmebakeri. Midt i matfatet Gudbrandsdalen går 30 steiketakker varme for å mette etterspørselen etter lefser, flatbrød og fettbrød. Når skyene av hvetemel legger seg er det riktig så hjemmekoselig i bakeriet: Her elter søstrene Øyen med to ektemenn og ei datter den gode smaken inn i hver eneste deig.

Og baksten? Den rives vekk fra butikkhyller og middagsbord som, vel, varme hvetebrød.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

Flatbrødfakta

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»Mer_om_oss» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row use_custom_width=»on» width_unit=»off» custom_width_percent=»100%» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ background_color_1=»#D2D9AE» background_color_2=»#FAFBF7″ background_color_3=»#E8EBD6″ module_class_1=»center-child» module_class_2=»center-child» module_class_3=»center-child» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#D2D9AE» parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

30.000
håndkjevla flatbrød i året

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#FAFBF7″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_image src=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-akantus_lr-03.png» align=»center» _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#E8EBD6″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

2

tomme hender og
bestemors oppskrift
var starten på Øyen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_width=»on» width_unit=»off» custom_width_percent=»100%» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ background_color_1=»#FAFBF7″ background_color_3=»#FAFBF7″ bg_img_2=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-10_lr.jpg.jpg» module_class_1=»center-child» module_class_3=»center-child» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#FAFBF7″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

20.000
håndpakka lefser i året

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/04/Oyens-hjemmebakeri-gudbrandsdalen-kvam-10_lr.jpg.jpg» parallax=»off» parallax_method=»on»][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#FAFBF7″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

13.000
flatbrød i julestria

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_width=»on» width_unit=»off» custom_width_percent=»100%» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»0″ background_color_1=»#E8EBD6″ background_color_2=»#FAFBF7″ background_color_3=»#E8EBD6″ bg_img_1=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/05/AL6A2915.jpg» module_class_1=»center-child» module_class_2=»center-child» module_class_3=»center-child» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ bg_img=»https://www.oyenshjemmebakeri.no/wp-content/uploads/2018/05/AL6A2915.jpg» background_color=»#E8EBD6″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#FAFBF7″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″]

46

steketakker

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ background_color=»#E8EBD6″ parallax=»off» parallax_method=»on» module_class=»center-child»][et_pb_text module_class=»sold» _builder_version=»3.0.89″]

117.000
forseggjorte fettbrød i året

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ disabled_on=»off|off|off» module_id=»Oppskrift» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row disabled_on=»off|off|off» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text module_class=»oppskrift» _builder_version=»3.0.89″]

Bestemors potetlefse

Suksessoppskrifta bak Øyens hjemmebakeri? Vær så god, her har du hele hemmeligheten…

  • 8 små dyptallerkener  potetstappe
  • 10 never hvetemel
  • 2 never rugmjøl
  • Salt

Kok og mal potetene kvelden før baking.

Kna de tørre ingrediensene inn i potetstappa i et trau. Elt sammen ingrediense til en jevn og myk deig med kun hendene. Ikke jobb for hardt med deigen, da blir lefsene seige. Sett steketakka på fullt.

Del deigen i 10 emner. Kjevle emnene ut på et bakebord strødd med hvetemel til 60 cm diameter. Vær lett på hånden, da er det enklest å få jevne, tynne lefser. Bruk gjerne rilla kjevle for best resultat.

Rull lefseleiven inn på en trefløg og stek lefsa med rillinga ned. Rull over med piggtrinse for å sprekke alle luftbobler.

Stek lefsa lett gylden på rillesida. Når lefsa har fått passe brune flekker snur du og steker undersida.

Kost av overflødig mel og pakk de ferdigstekte lefsene i et klede og plast for å holde på fuktigheten mens de avkjøles på kjøkkenbenken.

Smør på et godt lag med smør og brunost, eller topp smaken med vår personlige favoritt: Varme medisterkaker. Himmelsk lønn for strevet!

Prøv deg fram, og husk: Å bake potetlefse er en kunst som ingen mestrer uten hardt arbeid!

Lefsa er holdbar i fem dager på kjøkkenbenk. Er holdbar et halvår i fryseren, men unngå kjøleskap – der blir lefsa tørr.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ background_color=»#e8ebd6″ _builder_version=»3.0.89″][et_pb_row _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_gallery gallery_ids=»336,352,350,556,348,324,331,321″ gallery_captions=»,,,,,,,» posts_number=»100″ orientation=»portrait» show_title_and_caption=»off» show_pagination=»off» zoom_icon_color=»#aa3722″ hover_icon=»%%51%%» box_shadow_style_image=»preset3″ box_shadow_spread_image=»-13px» _builder_version=»3.0.89″ pagination_font=»||||||||» max_width=»85%» module_alignment=»center»][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ module_id=»custom_footer» _builder_version=»3.0.89″ custom_padding=»0px|0px|24px|0px»][et_pb_row use_custom_width=»on» width_unit=»off» use_custom_gutter=»on» gutter_width=»3″ custom_padding=»0px|0px|0px|0px» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»/wp-content/uploads/2017/11/oyens-hjemmebakeri-logo_lr-01.png» _builder_version=»3.0.89″ max_width=»60%» module_alignment=»right»][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″ text_font=»||||||||»]

Vi startet med fire takker og et sterkt ønske om å bake vårt eget levebrød. Håper det smaker!

Bakstehilsen Kari og Elisabeth

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text module_id=»Kontakt» _builder_version=»3.0.89″ custom_margin=»70px|||» custom_margin_last_edited=»on|desktop»]

Telefon: 454 76 780

E-post: oyensbakeri@outlook.com

Org.nummer: 913 152 611

Åpningstider: Se vår Facebook-side

Butikk- og bakeriadresse: Nedregata 1 2640 Vinstra

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.89″ custom_margin=»60px|||» custom_margin_last_edited=»on|desktop»]

Velkommen innom bakeriet og bakstebutikken vår i hjertet av Kvam:

[/et_pb_text][et_pb_map address=»Nedregata 1, 2640 Vinstra, Norway» zoom_level=»12″ address_lat=»61.589495889492″ address_lng=»9.7662615511344″ _builder_version=»3.0.89″][et_pb_map_pin title=»Øyens Hjemmebakeri» pin_address=»Nedregata 1, 2640 Vinstra, Norway» pin_address_lat=»61.589555093316″ pin_address_lng=»9.7659145566834″ _builder_version=»3.0.89″][/et_pb_map_pin][/et_pb_map][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=»0px||0px|» custom_margin=»0px||0px|» _builder_version=»3.0.89″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.89″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»dark» _builder_version=»3.0.89″ text_font=»||||||||» text_orientation=»center»]

Drift og vedlikehold: Kompani Kvam

Webutvikling: Offcenit

Design: Lowehjerte design 

Foto: Cathrine Dokken

Redaktør: Gull & Gråstein

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]